and i found this boy

:'D happy elin!

image8


..ps, det blev inte kyckling. det blev pizza. men det var fortfarande samma mysiga sällskap :)
puss
´elin,


awake, i am awake.

för det första vill jag gratulera min syster som fyller 21 år idag. krattis på dig! och så vill jag gratulera petra hagluuund också. hon fyller 19 år idag! krattis på dig. och sen ska jag väl slänga in ett litet grattis i efterskott till min mor också som fyllde 46 i måndags :)

idag har jag, jesper, fanny och johan varit i västerås för lite shopping. jag införskaffade mig ett par nya skor och två tröjor :) new yorkers herravdelning har utan tvekan snyggaste kläderna!

var ett tag sen jag bloggade och jag har fått tillsägningar, så jag rycker upp mig! jag har bara varit lite upptagen de senaste dagarna. :) jag har hängt inne i stan för det mesta, typ lekt med jesper och sånt. kollat på två filmer med mycket mysigt sällskap.  såg 1408 igår, var en helt okej film. fast inte något jag tittar på igen, direkt.. var lite skum men den dög! så var jag ute och gick med jesper och ida igår också! det händer mycket när det är lov!

ikväll har jag blivit bjuden på mat så jag ska snart ta en bil och fara in och äta lite kyckling med mysigt sällskap. kanske blir en film också, man vet ju aldrig :)

life is wo-wo-wonderful!
´elin,

bittersweet

så var kvalet över och vi förlorade i sudden death. inte mycket att säga egentligen mer än att vi gjorde en ruskigt bra match men det höll inte riktigt och vi hade inte riktigt domarna på vår sida. man ska inte skylla på domarna, jag vet. men denna gång gjorde dom faktiskt en konstig felbedömning. men jaja. vi kommer igen nästa år. som man säger, tredje gången gillt...

efter förlusten var det bara att korka upp och börja smaka av det goda! det var härligt drag på bussen och väl i köping for vi hem till cissi för att göra oss i ordning och fortsätta förfesten. efter ett tag drog vi vidare ut på hantis och king som man är gled man förbi den långa kön och kom in mycket smidigt ;) hehehe.
det var en mycket trevlig kväll med mycket alkohol, trevliga människor och bra musik! jag är sjukt nöjd, trots att dagen inte började så bra.

nu ligger jag i sängen och lyssnar på caj karlsson :D. har inte orkat resa på mig än, men jag förmodar att jag måste om ett tag. fast egentligen inte. jag har ingenting jag måste göra idag, så jag kan ligga här hela dagen. fast jag ska nog ta med min mor på en tripp in till stan. jag är lite sugen på bakis-chips. he he he.

vad som händer ikväll är fortfarande ett mysterium. only the future knows, så att säga.

nu ska jag nog sova lite och försöka bli av med huvudvärken. höres!

over and out,
´elin, ♥

this is it

nu gäller det. nu bär det snart iväg till linköping för returmötet i kvalet till ettan. återkommer imorn med resultat och sånt!

nu väntar frukost på hotell scheele! hörs!  

wish us luck!
´elin, ♥

imponerad, mycket imponerad

nu kommer uppdateringen. det gick mycket bra på redovisningen vi hade idag på filosofin, tycker jag. jag gillar det där med att diskutera, speciellt när det är om ämnen som är lite kluriga. då kan det bli hetsigt och intressant! :D

det jag hade tänkt ta upp idag är blondinbella. jag tycker att hon är cool! det är verkligen en tjej jag beundrar. hon är framgångsrik på en blogg, tjänar miljonbelopp på att skriva om sitt liv? det är sjukt mycket respekt! jag hör allt för mycket klagomål på den tjejen! det är ren avundsjuka, mina vänner! hon har lyckats med något vi alla vill, tjäna lätta pengar! nej, bort med alla klagomål! hon är duktig, och jag är imponerad! :D

jag har glömt i två inlägg nu att göra "häst eller kolera"! det är katastrof. men här kommer dagens!
häst - återigen blondinbella! hon är en mycket imponerande människa och jag tycker att hon är värd denna plats!
kolera - folk som "hatar" människor pga avundsjuka! beundras och inspireras att göra samma sak istället! ni kommer mycket längre på det. ingen idé att gå och sprida massa skit bara för att den har lyckats bättre än ni. kämpa så kommer du också dit!

tillslut vill jag bara skänka en liten ros och tanke till familjen i arboga. det är hemskt och tyvärr finns det inte så mycket att göra, men en tanke skadar aldrig. urs, jag kan inte låta bli att må dåligt..

   ttyl,
´elin, ♥



flitig elev

kan man ju få tro iaf. nu har jag gått upp massa timmar tidigare bara för att skriva klart ett arbete som jag ligger efter med. just att jag ligger efter med det kanske tyder på att jag inte är en sån flitig elev som jag borde vara.. hehehe. jag har i vilket fall kommit fram till att monarkin ska bevaras, och den främsta orsaken till det är den rådande monarkin vi har i detta land. det är 80% av landets befolkning som vill bevara kungen och om man då väljer att avskaffa honom skulle det vara ett mycket odemokratiskt beslut.

kungen är bra, tralalalalaa! 


för tillfället sitter jag på min mors jobb och softar. är precis klar med arbetet och väntar nu på att traska ner till skolan. vill inte komma dit för tidigt. folk kan ju tro att jag blivit pluggis :O hehehe!  men jaja. ska väl fördriva tiden med något annat ett tag. kommer en uppdatering senare idag!

over and out,
´elin, ♥




det är ofattbart

hur fan kan man göra något sådant som har hänt i arboga? det är för mig helt ofattbart. att gå på två småbarn som inte kan försvara sig och dess mamma, helt utan anledning (vad som framgått, iaf). jag förstår inte. nu har alltså två stycken liv tagits ifrån oss, och ett kan ytterligare gå förlorat för att en dåre där ute fick för sig att knivhugga dem. jag förstår inte, jag förstår inte, jag förstår inte. jag kände inte personerna i fråga, och jag vet inte heller säkert vilka de är. men min syster gjorde, så det är ändå inte avlägset långt bort. urs, jag mår dåligt bara av att tänka på det, så jag ska försöka ta tankarna till något annat.



min dag, t.ex. lugn skoldag med en föreläsning och trafficing mitt på dagen. intressant, men det känns som att jag är ganska maktlös i det sammanhangen. vet liksom inte vad man ska göra, så det känns som att det känns lite värdelöst att försöka sig på det. nu låter jag hjärtlös, men jag är inte det egentligen ;) känns bara som att det redan arbetas för fullt med det ute i världen så mig kan de skippa. självklart tycker jag att det är hemskt, det är inte det. jag har bara ont om tid.

for hem efter skolan för att ta itu med ett arbete jag ligger lite efter med, satte mig vid datorn och tog upp ett word-dokument. jag kände att ögonen började svika så jag gick och vilade lite på sängen. vem somnar och vaknar 3 timmar senare? jo, elin såklart. där gick massa tid bort så nu måste jag sitta uppe hela natten. jag har egentligen inte tid att blogga heller, men jag måste få skriva av mig lite.

jaja. ska väl fortsätta med mitt arbete om kungen!

over and out,
´elin, ♥


the new kid on the block

i guess that's me ;D jag har blivit så inspirerad av allt detta bloggpratande att jag har tänkt att ta tag i en egen blogg. jag gjorde ett tappert försök för ett antal år sedan, men jag slutade lika snabbt igen.. förmodligen pga tidsbrist. ska inte säga att jag har mer tid nu, men jag har andra prioriteringar i livet nu.. hehehe.

så, vad ska man blogga om? en bra plan är att skriva om mitt liv och mina tankar, vilket jag har tänkt att göra också. så jag kan ju börja med att berätta om dagen. vaknade sisådär 9.45, klarvaken för första gången på ett antal år. klev upp, trots att jag inte ville, gjorde mig i ordning och for till skolan. hade några lektioner, vandrade till min moders jobb, fikade, blev hämtat av pappa och åkte hem till frosta. mycket spännande dag, må jag säga. inte alls. har börjat på ett arbete som jag ska lämna in på onsdag också. handlar om varför vi ska bevara monarkin i sverige, så om någon har någon åsikt i frågan så är det fritt fram att hjälpa till!

nu blev jag lite bitter, för jag hade skrivit ett långt inlägg och så skulle jag spara det. vad händer? allt keffar och det enda som sparas är det jag har skrivit här ovan. kul! inte direkt. men jaja, gilla läget. försöker komma ihåg vad jag skrev.

nu sitter jag i vilket fall här och väntar på att 100 höjdare ska börja. jag har längtat och äntligen är det tillbaka! filip och fredrik är världens okrönta kungar. dom är kärlek, helt enkelt. hihi

hade tänkt att ha ett litet roligt inslag i varje inlägg som jag vill kalla "häst eller kolera" och kan jämföras med de okrönte kungarnas inslag "bra eller anus". vad som är positivt och negativt hoppas jag ni förstår själva ;)

så, dagens "häst eller kolera"
häst - att vi lyckades vända ett 1-3 underläge till en vinst med 5-3 över fc linköping i kvalet till ettan i lördags. nu gäller det bara att vi vinner igen i returmötet på lördag borta i linköping så är vi där! :D
kolera - skolan. det är något ni kommer få höra mycket klagomål om i den här bloggen och det beror mest på att jag är så förbaskat trött på den! och det är helt sinnessjukt mycket att göra. men men, drygt 80 dagar kvar, sen är det slut!

jaja, nu är det 2 1/2 men, så jag ska glo på det tills 100 höjdare börjar

over and out,
´elin, ♥



image2

RSS 2.0